Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu un amestec puternic, ploșnițele dispar complet. O soluție simplă și eficace pentru stropirea în casă

hips.hearstapps.com
plosnite-plosnita

Ploșnițele reprezintă o adevărată provocare, fiind extrem de dificil de eradicated și având o capacitate rapidă de reproducere. În cazul în care vă confruntați cu această problemă și soluțiile comerciale nu au fost eficiente, puteți lua în considerare utilizarea unor metode naturale.

Omul reprezintă gazda principală a ploșnițelor, deoarece acestea se hrănesc cu sânge cald. Capacitatea lor de a depune sute de ouă în doar câteva luni determină o înmulțire rapidă, ceea ce face dificilă eliminarea lor în mod independent.

  • Soluție făcută în casă

Pentru această metodă, veți avea nevoie de următoarele ingrediente: o cană cu apă, 10 picături de ulei esențial de lavandă, 10 picături de ulei esențial de rozmarin, 10 picături de ulei esențial de eucalipt și 3 picături de ulei esențial de cuișoare.

Combinați toate aceste ingrediente și transferați amestecul într-o sticlă cu pulverizator pentru a-l putea utiliza cu ușurință. Potrivit specialiștilor, această soluție este considerată mai eficientă decât cele din comerț.

  • Săculeți cu plante uscate

Adăugați o ceașcă de frunze uscate de eucalipt, jumătate de ceașcă de rozmarin uscat, jumătate de ceașcă de muguri de lavandă uscați și 10 cuișoare uscate într-un săculeț.

  • Soarele

Dacă vreți să scăpați de ploșnițe de pe pat, puteți să scoateți salteaua și cearșafurile la soare. Soarele este cel mai mare dușman al ploșnițelor. Totuși, este crucial ca temperatura să fie ridicată, de peste 30 de grade Celsius.

Cum poți identifica prezența ploșnițelor de pat

Adesea, este dificil să observi prezența ploșnițelor de pat, dar este o problemă semnificativă. Există câteva metode prin care poți detecta prezența lor.

Pentru început, este important să inspectezi cu atenție lenjeria de pat, cearceaful și salteaua. Fii atent la petele mici de sânge sau la petele maro, care ar putea fi excremente ale ploșnițelor de pat.

În plus, ploșnițele de pat emană un miros amărui și neplăcut. Dacă observi acest miros, este important să iei măsuri imediate. Recunoașterea acestui miros nu ar trebui să fie dificilă, deoarece este destul de distinct.

Cel mai probabil, cea mai fiabilă metodă este să verifici dacă ai mușcături pe corp sau dacă au apărut bubițe peste noapte. Aceasta poate fi primul semn că te confrunți cu ploșnițele de pat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.