Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu ZECI de migranți netestați care BÂNTUIE pe străzile orașului, IPJ Timiș e în ALERTĂ: caută un afgan INFECTAT care a EVADAT din spital

IPJ Timis
afgan infectat evadat

Un bărbat infectat cu virusul SARS CoV-2 a dispărut din Spitalul Municipal din Timișoara. Autoritățile cer ajutorul populației. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui bărbat dispărut în municipiul Timișoara. Potrivit IPJ Timiș, polițiștii au fost sesizați cu privire la dispariția din Spitalul Municipal Timișoara a unui bărbat de 40 de ani. Acesta se numește Jaman Ibrahim Shukr, este confirmat cu COVID 19 și a dispărut în noaptea de luni spre marți.

Semnalmentele persoanei dispărute sunt: înălțime 1.80 metri, greutate 70 kilograme, păr brunet. În momentul dispariției, bărbatul era îmbrăcat în bluză de culoare închisă și pantaloni de culoare închisă.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.