Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cui ii face Iohannis reclama pe Facebook

Presedintele Klaus Iohannis ii face "reclama" pe pagina sa de Facebook Tatianei Niculescu Bran, purtatarea sa de cuvant. El ii promoveaza acesteia pagina de Facebook, invitandu-si sustinatorii sa o viziteze.

„Vă invit să urmăriți pagina oficială a purtătorului meu de cuvânt, doamna Tatiana Niculescu Bran”, a scris Klaus Iohannis, duminică, pe pagina sa de Facebook.

content-image

Amintim ca la inceputul lunii decembrie, la scurt timp dupa e anuntase ca a fost aleasa sa fie purtator de cuvant de catre Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran si-a inchis pagina de Facebook.

Citeste si: De ce şi-a şters purtătoarea de cuvânt a lui Iohannis contul de Facebook

„Cu ocazia nominalizării mele, micul meu cont personal de Facebook a fost invadat de tot felul de oameni care-mi cer, de exemplu, unii să rezolv rapid problema corupţiei sau mi se trimit CV-uri să fac angajări la Cotroceni. A fost o confuzie generală, dar, sigur, în logica asta postelectorală se întâmplă lucruri hazlii. Eu acolo nu mai pot să mai scriu ce scriam înainte sau să-mi promovez cărţile”, a spus ea într-un interviu pentru Adevărul.

Odata ce si-a redeschis pagina de Facebook, Tatiana Niculescu Bran a postat deja un mesaj legat de investirea lui Klaus Iohannis, dar si de Revolutia din 1989l

De altfel, aceasta a și postat câteva mesaje legate învestirea lui Klaus Iohannis, dar și de Revoluția din 1989.

"Lumea va fi a celor care gândesc în viitor și aduc viitorul în prezent. Victoria lui Klaus Iohannis este primul pas spre viitorul nostru, al tuturor. Împreună, vom face din victoria lui victoria fiecăruia dintre noi", a scris purtatorul de cuvant al lui Iohannis pe pagina sa de Facebook.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.