Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Culmea economisirii la guvern - Ministru: 'Chiar aseară eram în minister şi la ora 8, dintr-o dată, s-a oprit lumina'

bec spart

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş a dat un exemplu, miercur,i despre măsurile luate pentru stoparea risipei, el precizând că aseară era în minister şi la ora 8, dintr-o dată, s-a oprit lumina.

Ministrul a fost întrebat, după şedinţa de Guvern, ce măsuri se iau la ministerul pe care îl conduce astfel încât să economisească energia.

„După cum deja cred că ştiţi, am fost primul minister care am acţionat şi am pus în aplicare astfel de măsuri. Clădirea noastră, unde avem sediul administrativ, este o clădire verde, cu zero emisii de dioxid de carbon şi, din acest punct de vedere, am avut atât măsura aceasta a utilizării raţionale a energiei electrice, a becurilor, dacă vreţi, în sălile de şedinţe, după terminarea şedinţei închidem becul. Chiar aseară eram în minister şi la ora 8, dintr-o dată, s-a oprit lumina”, a spus ministrul, potrivit news.ro.

El a precizat că funcţionează aceste măsuri şi au norocul unei clădiri inteligente.

„Din acest punct de vedere, putem să punem în aplicare măsuri de eficienţă energetică de bun simţ, de la utilizarea raţională a energiei electrice, aerisirea cu aer curat a birourilor, fără să folosim aparatele de aer condiţionat. Sigur că sunt măsuri care, aşa cum am precizat, sunt de bun simţ pentru colegi şi pentru noi, ca echipă a ministerului”, a mai spus Boloş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.