Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Culmea recidivei: Prins în flagrant de DIICOT, la două luni după ce a fost eliberat condiționat. Fusese condamnat pentru aceeași infracțiune

diicot

Un bărbat a fost prins în flagrant de poliţiştii şi procurorii din Tulcea cu droguri pe care intenţiona să le vândă. Bărbatul a fost eliberat condiţionat în luna martie, fiind condamnat pentru acelaşi gen de fapte.

”La data 29.05.2022, procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Tulcea au desfăşurat două acţiuni pe linia combaterii traficului de droguri”, a transmis, marţi, DIICOT.

Sursa citată a precizat că, în noaptea de 29.05.2022, a fost prins în flagrant un inculpat, liberat condiţionat în luna martie 2022 din executarea unei condamnări pentru acelaşi gen de infracţiuni, în timp ce deţinea, în vederea comercializării, cantitatea de 31 de grame de canabis.

”Procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea au dispus luarea măsurii reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului. În aceeaşi zi judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea a admis propunerea de luare a măsurii arestării preventive a inculpatului pentru o durată de 30 de zile”, a precizat DIICOT.

Procurorii au menţionat că, în continuarea activităţilor, în cursul zilei de 29.05.2022, au fost prinşi în flagrant doi inculpaţi din judeţul Ilfov, după ce aceştia au vândut cantitatea de 100 grame de canabis unei persoane din judeţul Tulcea.

Acţiunea a fost urmată de efectuarea de percheziţii auto şi a două percheziţii domiciliare, în urma cărora a fost identificată şi ridicată în vederea indisponibilizării cantitatea de aproximativ 1,6 kilograme de canabis.

Cu ocazia percheziţiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi grindere, aparat de vidat, sume de bani, cântare electronice de precizie şi aparate pentru cultivarea şi creşterea canabisului.

Procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Tulcea au dispus luarea măsurii reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore a celor 2 inculpaţi.

La data 30.05.2022, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 de zile faţă de unul dintre inculpaţi şi măsura arestului la domiciliu faţă de cel de-al doilea inculpat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.