Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a fost lăsat Băsescu fără replică la televizor

basescu

Emisiunea de la RTV din această seară în care a fost prezent fostul președinte Traian Băsescu a avut și un moment surpriză. Liderul Partidului România Unită Bogdan Diaconu l-a atacat dur pe fostul președinte spunând că ”după un președinte jucător și jefuitor, cum este cel prezent în platou, acum avem un președinte călător și trădător”, referindu-se aici la Iohannis.

Atacul la cei doi președinți a venit în contextul în care liderul PRU a solicitat suspendarea lui Iohannis pentru acceptarea cotelor obligatorii de imigranți musulmani și pentru acceptul construirii moscheii de la București.

Pentru că anterior, în emisiune, Băsescu a declarat că nu mai e cazul de supendare al vreunui președinte după cele două experiențe cu suspendarea sa, Diaconu i-a transmis în direct lui Băsescu faptul că atâta vreme cât Constituția prevede această procedură orice președinte poate fi suspendat dacă mai avem democrație.

Băsescu a rămas fără replică însă după ce a fost făcut ”jucător și jefuitor” și a preferat, după asemenea acuze foarte grave, să schimbe subiectul și să vorbească despre candidații PMP la primăriile din țară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.