Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a fost trădat Tăriceanu de oamenii săi în ziua votului/ SURSE

liberalii

Cum nu mai miră nimic în aceste zile când CNP-urile umblă libere şi votează unde vor ele, o nouă tragere pe sfoară a unui competitor electoral de proprii săi oameni nu mai pare ceva ieşit din comun.

Surse din cadrul alianţei la guvernare au relatat pentru stiripesurse.ro că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost trădat de oamenii săi în ziua votului.

Potrivit acestor informaţii... de la secretariatul general al formaţiunii inexistente - Partidul Liberal Reformat - au fost date ordine în sensul în care "toată lumea să fie concentrată pe Ponta spre seară. Verificaţi cum a fost la Giurgiu şi veţi înţelege mecanismul", a declarat unul din parlamentarii care l-au urmat pe Tăriceanu în noua formaţiune liberală.

În acest mod 2 până la 3 procente au fost transferate de la Tăriceanu spre Ponta - totul pentru ca Ponta să treacă de 40% în primul tur.

Trocul ar fi fost unul avantajos pentru Tăriceanu, numai că înţelegerea a fost făcută peste capul său. Asta reiese din discuţiile care au avut loc ulterior în Coaliţie şi în cadrul cărora tocmai scorul mic a făcut ca Tăriceanu să nu fie anunţat FERM premier şi nu pe o listă cu alţi doi favoriţi ai lui Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.