Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a mintit Alin Cocos judecatorii ca sa plece din tara

dorin cocos alin cocos

Fiul afaceristului Dorin Cocos, Alin, a facut tot posibiliul sa scape de arest si ulterior de controlul judiciar. Presa a descoperit insa ca el a mintit in fata judecatorilor pentru putea pleca din tara.

Alin Cocos, judecat pentru complicitate la la trafic de influenta si complicitate la dare de mita in dosarul Bica 2, a depus o cerere in intanta, in luna octombrie, prin care solicita sa fie lasat sa plece din tara pentru ca ... este jucator de fotbal in Liga a doua si nu numai atat, dar are posibilitatea sa incheie un contract cu o echipa din strainatate.

In realitate Cocos este fotbalist amator si joaca il Liga a patra, potrivit Libertatea. El joaca la ACS Electrica Bucuresti, un club din campionatul Bucurestiului, care îşi dispută meciurile de pe teren propriu pe arena “Rocar”, din Berceni.

Preşedintele-antrenor al clubului, Marcel Matei, a confirmat: “Da, Alin e la noi! A fost adus de un prieten, şi el fotbalist la echipă. Şi şi-a câştigat postul de titular. La noi, deşi e hobby, joacă doar cine merită! La primul antrenament, a dat o diagonală de ne-a lăsat mască pe toţi”.

Colegii se întrec în ironii pe seama lui: “I se spune «Mutu», dar nu pentru că seamană cu «Briliantul», ci pentru că e liniştit, nu prea vorbeşte. E serios, vine la cele două şedinţe de pregătire săptămânale. Toţi avem servicii, venim aici după, să ne relaxăm. Alin nu ţine la glume. La primul antrenament, l-am speriat noi, coechipierii: «Ai grijă, bă, că facem poze cu tine la duş şi le dăm la ziar». Din ziua aia nu şi-a mai făcut duş cu echipa! Ca să fim corecţi până la capăt, ne mai dă câte o bere! Dacă tot le-a cerut judecătorilor să plece din ţară, cine ştie, poate facem şi un cantonament prin străinătate în această iarnă!”.

Nu este prima data cand Alin Cocos gaseste o asemenea scuza pentru a cere plecarea din tara, la un termen anterior invocase faptul ca este fan Dinamo si doreste sa plece in cantonament cu echipa.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.