Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a reacționat Elena Lasconi când a aflat că fiica sa are relații cu alte femei. Confesiunea primăriței: Am bolit două zile

Facebook.com
elena lasconi

Elena Lasconi a vorbit despre acest subiect la emisiunea ”40 de întrebări” de la Kanal D.

”Nu știam. Nu m-am asteptat nici în cele mai cumplite coșmaruri, după o viață în care muncești de îți sar capacele. Nu le doresc nici membrilor PNL să li se întâmple asta. Nu am știut, nu am urmărit-o pe rețele, pentru că vorbesc cu ea și am vorbit doar de relații cu bărbați.

Ăla e un subiect închis pentru mine, nu vreau să mai vorbesc despre asta. Fata mea e fata mea și va rămâne așa orice s-ar întâmpla.

Vă dați seama că după ce am bolit două zile, nu am avut putere să mă ridic în picioare, și treci prin toate stările, suntem bine. Te cerți, te împaci, încerci să găsești un dialog, să vezi unde e problema.

Nu vreau să mai vorbesc, dar suntem ok, suntem mamă și fiică. Poate că unii cred că au rețeta perfectă pentru a fi părinți, dar iată că eu sunt vulnerabilă. Dacă nu aș fi vulnerabilă, nu aș ști să iubesc.

Tot timpul mă simt mândră de fiica mea. E o fată extrem de deșteaptă, e foarte inteligentă și conectată la tot ce se întâmplă în lume”, a spus Elena Lasconi.

Elena Lasconi, primar în Câmpulung Muscel din partea USR, a fost retrasă de partid de pe listele pentru alegerile europarlamentare din 2024 deoarece a declarat că a votat "da" la referendumul iniţiat în 2018 de Coaliţia pentru Familie.

De asemenea, ea a suportat un atac vehement din partea fiicei sale, Oana Lasconi, care face parte din comunitatea LGBT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.