Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a reușit un patron din HoReCa să nu plătească niciun ban după ce și-a comandat cea mai scumpă campanie de promovare și PR

Oleksandr Latkun / imageBROKER / Profimedia
marketing social media

Un patron din HoReCa a încercat să dispară fără urmă după ce a consumat și beneficiat de servicii de P.R. și publicitate la o agenție de marketing din Timișoara, fără să achite nota de plată. Femeia a comandat cel mai scump serviciu - personal branding și comunicare cu colaboratorii, promovare și prezentare a serviciilor peste ceea ce oferă, iar când a trebuit să plătească a apelat la o strategie... „ingenioasă”.

Conform declarațiilor managerilor, femeia a comandat comunicare și P.R. pentru ea, dar și pentru firmă, unul dintre cele mai scumpe servicii, pentru care specialiștii muncesc mult și se documentează. La final a plătit doar o parte, chiar dacă nota de plată erade  peste 3000 de lei.

Clienta s-a scuzat că are fetița bolnavă și că nu își permite, deși încasările erau foarte bune în urma campaniilor de promovare realizate de agenția de marketing. În urma promovării profesioniste la care a apelat, firma a atras o mulțime de recenzii, clienți plătitori și comentarii pozitive, care se reflectă în cifra de afaceri foarte mare a companiei. În momentul în care trebuia să achite serviciile, clienta s-a scuzat că merge până la doctor și că revine pentru a plăti, însă s-a făcut nevăzută.

Cu toate că a încercat să păstreze secretul cu privire la gestul său, femeia continuă să posteze pe profilul de Facebook postări realizate de către agenție și să se promoveze în presă folosind strategia de comunicare pentru care nu a plătit.

„Noi avem tot felul de clienți, dar aceștia pare că au venit special să nu plătească. Doamna a anunțat la un moment dat că nu își permite, că numai ce își plătise vacanța de lux și tratamentul la păr. Dacă tot și-a dorit o promovare foarte bună și servicii la cele mai bune standarde realizate de către o agenție, chiar și dacă nu își permitea. Putea să ne spună, pentru că am fi ajutat-o mai mult să aibă și mai mulți clienți, însă ea spunea că îi ajunge, că nu mai face față și chiar uneori ne spunea că nu mai are chef de ei. Am realizat campanii de promovare și P.R. chiar și în lipsa ei, deoarece neavând disponibilitate de a fi prezentă, a spus că dorește să realizăm noi și că va plăti serviciile. Este o doamnă foarte bine îmbrăcată și conduce o mașină frumoasă. Nu ne așteptam. Sunt cele mai scumpe servicii. Putea să comande doar câteva postări”, a declarat managerul agenției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.