Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a scăpat președintele Iohannis de un nou dosar

Klaus Iohannis gradina Cotroceni

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a fost invitată, sâmbătă seara, la emisiunea Q&A moderată de Alessandra Stoicescu, fiind prima apariție publică după decizia Curții de Apel. Aceasta a vorbit despre acuzațiile care îi sunt aduse de procurorii DNA, dar și despre abuzul acestora în dosarul în care a fost trimisă în judecată pentru infracţiuni de corupţie.

De asemenea, primarul Craiovei a vorbit și despre cum a scăpat președintele Klaus Iohannis de un nou dosar penal. Vasilescu a declarat că procurorul DNA, care a instrumentat dosarul împotriva ei, i-a cerut să facă un denunț penal împotriva fostului primar din Sibiu, Klaus Iohannis, însă aceasta a refuzat.

Fostul șef SRI, dator vândut la bănci. Averea îi va fi EXECUTATĂ

„Când am ajuns la DNA pentru sechestru, suma de bani pe care o mai aveam, 40 de mii de euro, procurorul a intrat și m-a întrebat că a văzut în spațiul public că m-am exprimat despre alți primari. Și m-a întrebat dacă vreau să îl denunț pe Iohannis și am spus că nu.
În primul rând pentru că era ca și cum mi-aș recunoaște vina și aș fi făcut ceva ilegal, ceea ce nu este ilegal. Eu nu am făcut rău nimănui și nu vreau asta.

După șase ani de la moartea Mădălinei Manole, abia acum apar aceste SECRETE

Nepoata fostului șef SRI, noua Elena Udrea a politicii româneşti

Procurorul nu avea ce să caute acolo, erau polițiști judiciari care au văzut că sunt un primar sărac. Dacă eu aș fi depus un denunț, Iohannis ar fi avut un dosar în așteptare și mi-aș fi recunoscut vinovăția. N-am invocat eu și nici nu aveam de ce să o fac, pentru că discuția era alta”, a spus Olguța Vasilescu la Antena3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.