Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a sporit prezenţa la vot o înmormântare, într-o localitate din Bistriţa-Năsăud: Nimeni nu s-ar fi aşteptat vreodată la o asemenea participare

inmormantare biserica

O prezență de 167,07% a fost înregistrată la scrutinul de duminică în satul Jeica, din județul Bistrița-Năsăud, după ce participanții la o înmormântare au decis să își exprime opțiunea electorală la secția de vot amenajată în localitate, potrivit mediafax.

Citește și: Dezvăluire-bombă: USR-PLUS a depășit PNL și PSD

Cea mai mare prezență la vot din județul Bistrița-Năsăud a fost înregistrată în satul Jeica, din comuna Mărișelu, de 167,07%. Reprezentanții Biroului Electoral Județean spun că pe listele suplimentare au votat zeci de persoane, care au participat la o înmormântare care a avut loc în sat.

La secția 186 din satul Jeica au fost arondați 82 de alegători, dintre care s-au prezentat la vot, până la închiderea urnelor, 54.

Citește și: Cine a blocat tentativa de fraudă – Rareș Bogdan intervine în scandalul izbucnit după ce mama primarului Constanței a fost prinsă cu 5 buletine de vot

Pe listele electorale suplimentare au votat alte 82 de persoane, înregistrându-se astfel cea mai ridicată prezență la vot din județul Bistrița-Năsăud, respectiv 167.

„Mi s-a spus că a fost o înmormântare în sat”, a declarat Liliana Tertiș, președintele Biroului Electoral Județean Bistrița-Năsăud.

Citește și: Surpriză! De ce a mers Carmen Iohannis singură la vot

La polul opus, cu cea mai mică prezența la vot la închiderea urnelor în județul Bistrița-Năsăud, se află secția de vot 134 de la Liceul Tehnologic din comuna Feldru, unde numai 28,98% dintre alegătorii înscriși pe listă s-au prezentat la vot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.