Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum explică Ludovic Orban inaugurările electorale de lucrări care nu sunt finalizate: Nu le ţinem ca muzeu/ VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
inaugurare metrou  M5 Iohannis Orban

Ludovic Orban susţine că nu există o legătură între campania electorală şi inaugurările de lucrări de infrastructură, deşi atât înainte de locale, cât şi înainte de parlamentare s-au inagurat cu fast lucrări care nu erau finalizate.

Una dintre aceste lucrări este centura municipiului Bacău, unde la doar câteva ore după ce a fost tăiată panglica, în prezenţa preşedintelui Iohannis, mai mulţi şoferi şi-au rupt roţile într-o groapă din asfalt.

"E o defecţiune la un rost care va fi remediată într-un timp foarte scurt", a afirmat Orban. Întrebat de ce s-a dat în circulaţie centura dacă existau probleme, Orban a răspuns: "Pentru că a fost gata de dat în circulaţie. Nu avem obiceiul să ţinem tronsoanele care sunt gata ca şi muzeu. Decizia de dare în circulaţie a fost o decizie corectă. Responsabilul îi va despăgubi pe şoferi. Se va remedia de urgenţă."

Premierul recunoaşte însă că linia de cale ferată Gara de Nord - Otopeni, inagurată înainte de locale alături de Iohannis, nu este gata nici acum. Întrebat dacă e o coincidenţă faptul că astfel de inaugurări au loc înainte de alegeri, Orban a răspuns: "Nu există nicio coincidenţă. Când se termină lucrările, atunci le punem la dispoziţia cetăţenilor. Toate lucrările de infrastructură sunt pentru a creşte calitatea serviciilor de transport pentru cetăţenii români, pentru a îmbunătăţi condiţiile de trafic. În ceea ce priveşte calea ferată Gara de Nord - Otopeni, trebuie să se termine probele tehnice, imediat după finalizarea probelor tehnice se va face recepţia şi imediat după 12 decembrie se va putea circula pe acest tronson."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.