Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum explică Marius Șumudică primul său eșec major la CFR Cluj

www.fotomac.com.tr
Marius Șumudică

Antrenorul CFR Cluj, Marius Şumudică, a fost foarte dezamăgit de pierderea Supercupei României, primul lui meci ca antrenor al campioanei şi nu a vrut să vorbescă foarte mult despre partida de sâmbătă.

"Astea sunt legile fotbalului, dar e o prostie din punctul meu de vedere (n.r. - stabilirea învingătoarei prin lovituri de departajare). E a doua finală pe care o pierd la lovituri de departajare, am mai pierdut una în Cupa României cu FC Voluntari. Acum pierd Supercupa după un joc în care Craiova nici n-a ajuns la poartă. Nu a avut nicio situaţie de a marca, noi am avut o sumedenie. Nu ocazii mari, dar am avut situaţii. Nu le-am gestionat însă bine. Rezultatul e nedrept, a fost decis de această loterie a penalty-urilor. Ei au fost mai inspiraţi la penalty-uri şi au câştigat. Dar o echipă care se bate la titlu anul ăsta nu a avut nicio şansă de a înscrie cu noi azi. Azi au fost naşii... dar vedem la sfârşitul campionatului, când se trage linie, cine sunt naşii", a afirmat Şumudică.

"Este un trofeu, îmi pare rău că nu l-am câştigat, dar pe mine mă interesează să mergem cât mai departe în cupele europene. Noi dacă azi câştigam Supercupa doar o puneam în vitrina clubului, dar material nu câştigam absolut nimic. Banii se fac din competiţiile europene, iar eu sunt angajat să aduc bani. Există o dezamăgire, e clar, ăsta e momentul pe care îl trăim acum şi trebuie să trecem peste el. Dar eu în 2 zile trebuie să-i aduc pe jucători cu picioarele pe pământ, pentru că returul cu Borac Banja Luka nu va fi deloc uşor. Acolo trebuie să luptăm, să ţinem de rezultat cu dinţii pentru că avem două goluri avans", a adăugat Marius Şumudică.

CS Universitatea Craiova, câştigătoarea Cupei României, a câştigat în premieră Supercupa României, după ce a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2, după loviturile de departajare pe CFR Cluj, campioana Ligii I. La finalul celor 90 de minute, când scorul a fost 0-0, nu s-au mai disputat prelungiri, trecându-se direct la loviturile de departajare.

La loviturile de departajare au marcat: J. Rodriguez, Costache / Gustavo, Găman, Cicâldău, Markovici;

Au ratat: Păun, Omrani (a apărat Pigliacelli de fiecare dată).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.