Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum îl atacă PSD pe Iohannis pe partea economică

Social-democrații acuză că oamenii regimului Băsescu, cei care îl împing de la spate pe Iohannis, nu au nicio viziune economică, se arată într-un comunicat de presă remis redacției stiripesurse.ro și pe care îl redăm integral.

”Premierul Victor Ponta a prezentat foarte clar care sunt riscurile si care sunt oportunitatile economice pentru Romania in perioada urmatoare. Romania risca, prin oamenii regimului Basescu, cei care il imping din spate pe Klaus Iohannis, sa revina la modelul falimentar al austeritatii, cel care a produs atat de multa suferinta si taieri in randul cetatenilor.

Unica alternativa la ce ne propun domnii Basescu sau Iohannis este actuala viziune economica, promovata de premierul Victor Ponta, cea care imbina stimularea mediului privat si cresterea veniturilor populatiei, astfel incat toata societatea sa resimta beneficiile evolutiilor pozitive din economie.
  
Alegerile prezidentiale din 2014 reprezinta un moment decisiv pentru intreaga tara din perspectiva parcursului economic al Romaniei. Cetatenii vor alege daca vor ca tara noastra sa mearga inainte, pe actualul model, care a generat crestere economica in 2012, 2013, dar si in primele 6 luni ale anului 2014, sau daca doresc sa ne intoarcem la modelul economic falimentar, promovat de regimul Basescu-Boc-PDL.
  
Klaus Iohannis, prin declaratiile sale recente, a ales modelul promovat in trecut si de Traian Basescu. Astfel se explica de ce, pe probleme economice, din echipa de campanie a domnului Iohannis ies in fata personaje precum Gh. Ialomitianu, cel promovat si sustinut de Emil Boc si Traian Basescu in fosta guvernare. Klaus Iohannis avea sansa sa renunte la austeritate, dar nu a facut-o. Mai mult, a impins intregul PNL spre o fuziune cu modelul economic PDL, spre acceptarea taierilor si austeritatii promovate de Emil Boc, Gh. Ialomitianu si Adriean Videanu cat timp au fost la guvernare.

Alternativa economica descrisa de dl. Iohannis prin declaratiile sale publice recente ne indica un viraj brusc spre modelul promovat de popularii europeni peste tot in Europa. Adica spre noi taieri si austeritate pentru populatie, respectiv beneficii acordate discretionar catre clientela ACL.”, se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.