Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum îşi ocupă Cosmin Contra timpul în izolare

Inquam Photos - George Călin
Inquam Cosmin Contra

Cosmin Contra se află alături de familia sa la Madrid şi este în izolare. Spania este una dintre ţările cele mai afectate de coronavirus, înregistrându-se 33.089 de cazuri de persoane diagnosticate cu COVID-19.

„E cea mai ciudată perioadă din viaţa mea. Dar în acelaşi timp trebuie să fim responsabili şi să încercăm să ajutăm cum putem autorităţile. De aceea vă rog pe toţi, staţi în casă! Sunt izolat în casă la Madrid cu familia. În primul rând mi-e dor de fotbal. După, de libertatea de a te mişca unde vrei. La sală, la golf, la restaurant, acasă la prieteni. Dar probabil acum ne dăm seama ce norocoşi eram înainte de această nenorocire. Mi-am făcut o rutină. Dimineaţă mă uit pe laptop şi văd antrenamente, întru pe wyscout şi încerc să văd nişte meciuri din diferite ţări. După prânz cu familia. Şi seară ies o oră cu căţeii mei. E singurul lucru care e permis la Madrid”, a spus Cosmin Contra, la telekomsport.ro, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Ordin dat de Marcel Vela: ‘se suspendă internările pentru intervențiile chirurgicale și alte tratamente’ .

Spania a ajuns la 2.182 de decese provocate de coronavirus, cu 462 astfel de cazuri doar în ultimele 24 de ore. În regiunea Madrid, cea mai afectată, morgile încep să se umple de corpuri neînsufleţite. Vicepremierul Carmen Calvo a fost spitalizată şi este suspectă de infecţie cu COVID-19 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.