Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum își pedepsește PNL disidenții din Parlament

Facebook
camera-deputatilor-plen

Parlamentarii liberali care au criticat conducerea centrală și și-au anunțat dezafilierea de la grupurile formațiunii sunt „pedepsiți” de partid prin schimbarea lor din calitatea de membri ai unor comisii și trimiterea lor în acele comisii evitate, de regulă, de parlamentari.

Liderul deputaților PNL, Gabriel Andronache, a informat conducerea Camerei Deputaților că liberalii a decis să facă o serie de modificări în componența comisiilor parlamentare, pe locurile care revin PNL.

Astfel, Ionel Dancă își pierde calitatea de membru al comisiei pentru afaceri europene și va activa de acum încolo la comisia pentru egalitate de sanse pentru femei si bărbati, o comisie în care parlamentarii nu se înghesuie să fie membri.

Constantin Șovăială pierde șefia Comisiei pentru Apărare din Camera Deputaților. PNL îl trimite la comisia pentru știință și tehnologie, o altă comisie fără miză atunci când se negociază locurile apetisante din Parlament.

Ion Ștefan și Luminița Barcari, alți doi liberali membri până acum în comisia pentru industrii și servicii și în comisia pentru învățământ, au fost trecuți la comisia pentru drepturile omului, culte și minoritati.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.