Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum joacă echipa Islandei, adversara României în preliminariile CM 2022 din Qatar: s-au retras jucători consacrați și se așteaptă și numirea noului selecționer

digisport.ro
Romania - Islanda

Echipa Islandei, ad este în proces de transformare, s-au retras câțiva jucători consacrați și se așteaptă și numirea noului selecționer, care nu a fost ales încă de federația de la Reykjavik, anunță MEDIAFAX.

Tragerea la sorți din 7 decembrie de la Zurich (Elveția) pentru preliminariile Cupei Mondiale de fotbal din Quatar 2022 a repartizat echipa de fotbal a României în Grupa J, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

Islanda este o echipă a „vikingilor în schimbare”, cunoscută de reprezentativa României.

Citește și: INS contabilizează 'REALIZĂRILE' Guvernării PNL: PIB a scăzut în trimestrul III cu 6,0% față de T3 2019

România a pierdut, cu Islanda, barajul pentru EURO, cu 1-2 în deplasare. Apoi, Islanda a eșuat pe linie în Liga Națiunilor și a retrogradat. În finala pentru European, cu Ungaria, a fost eliminată cu un gol marcat pe final de meci.

Echipa e în proces de transformare, s-au retras câțiva consacrați și se așteaptă și numirea noului selecționer, care nu a fost ales încă de federația de la Reykjavik.

E de văzut cât va schimba noul selecționer din sistemul 4-4-1-1 utilizat până acum și în ce configurație se va prezenta lotul Islandei. Este dificil de intuit momentan, însă ne putem face o părere clară asupra câtorva piese de bază care nu pot lipsi din preliminarii: Kristinsson (Olympiakos) – Pálsson (Darmstadt), Ingason (PAOK), R. Sigurdsson (Copenhaga), Magnússon (ȚSKA Moscova) – J. B. Gudmunds­son (Burnley), Sigurjónsson (Astrana), A. Gunnarsson (Al Arabi), Bjarnason (Brescia) – G. Sigurdsson (Everton) – A. Finnbogason (Augsburg).

Rezerve sunt: Runarsson (Arsenal), Eyjolfsson (Rosenborg), Hermannsson (Brondby), Sampsted (Bogo/Glimt), Fjoluson (Brann), Ar. Sigurdsson (ȚSKA Moscova), Torsteinsson (Aarhus), Traustasson (Malmo), Anderson (Midtjylland), Sigthorsson (AIK Stockholm), Bodvarsson (Milwall), Al. Gudmundsson (Alkmaar).

Citește și: Noua HARTĂ politică a României - Rezultatele obţinute de partide în fiecare judeţ

Câștigătoarele celor 10 grupe se vor califica la CM 2022 din Qatar, iar cele 10 ocupante ale locurilor secunde vor intra, alături de cele mai bune două câștigătoare de grupe în Liga Națiunilor care nu se află pe primele două poziții în preliminarii, într-o serie de două baraje pentru a stabili ultimele trei țări europene calificate (din 12 echipe vor rămâne 6, apoi 3).

Cele 10 ocupante ale locurilor secunde vor forma un clasament separat, în baza rezultatelor din aceste preliminarii. Primele 6 locuri secunde vor fi gazde ale primului baraj, disputat într-o singură manșă. Celelalte 4 echipe plus cele 2 echipe care vin din Liga Națiunilor vor fi oaspeți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.