Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum l-a ingropat Adriana Saftoiu pe Klaus Iohannis

iohannis, saftoiu, blaga, mru

Presedintele Klaus Iohannis a lansat sambata la Bookfest a doua carte semnata de el - 'Primul pas' - o cronica a campaniei electorale, un mod de a-si expune public parerea despre diversi actori politici, incepand cu premierul Victor Ponta si terminand cu fostul presedinte Traian Basescu.

Marele eveniment, pregatit cu grija pentru a avea un impact cat mai mare a fost insa umbrit de o alta cronica - "Cronica de Cotroceni" - cartea Adrianei Saftoiu. Prin relatarile acesteia despre ce se intampla in spatele usilor inchise de la Cotroceni, mai ales intre Basescu si Elena Udrea, Saftoiu a reusit 'sa-l ingroape mediatic' pe Iohannis.

Jurnalistul Ion Cristoiu prezinta pe blogul personal exact cum acest lucru s-a intamplat:

"Apariția cărții Primul pas a fost gîndită ca un moment de PR ieșit din comun:

Fragmente din carte cu iz senzațional au fost lăsate să se scurgă în presă, lansarea de la Bookfest a avut notele unui moment de publicitate politică.

Citește și: După Elena Udrea, Traian Băsescu o desființează și el pe Adriana Săftoiu: Cuvinte grele

Citește și: Udrea, replică dură după dezvăluirile Adrianei Săftoiu din Palatul Cotroceni

Indiscutabil, în cadrul acestei Operațiuni de comunicare publică aparte, după lansarea de sîmbătă, 23 mai 2015, la Bookfest, ziarele, site-urile televiziunile, urmau să dea fragmente din carte, să citeze reacții ale celor despre care s-a scris în ea, să dezbată punctele de vedere ale lui Klaus Iohannis.

Repet, pe acest lucru se paria, mai ales că unele confesiuni au fost dinadins scrise negru pe alb pentru a stîrni controverse și, prin asta, agitație în jurul cărții.

Sîmbătă, 23 mai 2015, tot la Bookfest, vicepreședinta cu Comunicarea a Partidului Meu, altfel spus, a PNL, Adrian Săftoiu, a lansat cartea Cronică de Cotroceni, capodoperă a privirii politicii la nivel înalt prin prin gaura cheii, cu bale la gură de curiozitate și excitație în vecinătatea masturbării.

Citește și: Picanterii nebanuite dintre Udrea si Basescu. Dezvaluiri fara perdea

Presa de toate culorile și de toate pretențiile- inclusiv cea care-și spun quality- s-a năpustit asupra cărții semnate de Adriana Săftoiu.

Cartea Primul pas a lui Klaus Iohannis a fost uitată.

Și uitată va rămîne, deoarece în cazul unei cărți care nu e Procesul lui Kafka, interesul public se manifestă doar în primele zile de la apariție.

După aia La topit! scrie pe ea.

Și astfel Klaus Iohannis a avut Ghinion.

În loc să se discute despre relația sa cu Victor Ponta, despre cum a învins el în alegeri, despre rolul covîrșitor al soției în păstrarea optimismului său electoral, se discută dacă Traian Băsescu se giugiulea sau nu în afara programului cu Elena Udrea, dacă această giugiuleală putea fi surprinsă de o altă femeie, Adriana Săftoiu, care dădea buzna în biroul prezidențial, voind și ea, dacă președintele l-a pus pe Claudiu Săftoiu, fostul vrăbioi ai vrăbiuței Adriana Săftoiu, director la SIE pentru calitățile sale de Einstein al Intelligence sau pentru rolul său de soț care trebuia să închidă ochii.

Ce mai încolo și încoace.

Klaus Iohannis a fost îngropat mediatic de un vicepreședinte al PNL, al Partidului Meu, pe care și-l dorește adus la Guvernare. Ca să vezi de unde vine Ghinionul!"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.