Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

”Cum l-a salvat Traian Băsescu pe Victor Ponta”

Între Palatul Cotroceni și Palatul Victoria e iar război, după ce președintele Traian Băsescu nu a vrut să promulge legea propusă de guvernul lui Victor Ponta.

Analistul Ion Cristoiu consideră că, de fapt, conflictul dintre premier și președinte e în favoarea lui Ponta.

”Traian Băsescu a anunțat retrimiterea la Parlament a legii privind reducerea CAS. De la întîlnirea pisicească de la Cotroceni, lui Victor Ponta gura nu-i mai tace în  sprijinirea Legii. Urmărindu-l, ești convins că asta e Legea vieții lui, Legea fără de a cărei promulgare nu poate să trăiască.

După anunțul făcut de Traian  Băsescu, te-ai fi așteptat ca Victor Ponta să iasă și să ceară convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru votarea Legii. N-a făcut-o. De ce? Pentru că Victor Ponta a anunțat această lege de Dreapta în scopuri strict electorale.

Intrarea ei în vigoarea de la 1 octombrie 2014 i-ar da mari bătăi de cap cu pensiile. Retrimiterea Legii îl ajută de minune. Poate spune c-a vrut să ia o măsură de Dreapta, dar s-a opus Traian Băsescu.

De ce n-a promulgat-o Traian Băsescu? Pentru că Victor Ponta n-a adus la întîlnirea de la Cotroceni, dar nici după aceea, date privind sursele de acoperirea a găurilor produse în Buget.

De ce n-a adus? Tocmai pentru ca Traian Băsescu să nu promulge legea, salvîndu-l astfel de la bătăile de cap ale găsirii surselor.

Să fi fost Traian Băsescu tras pe sfoară sau să fi fost în piesa numită Salvarea lui Victor Ponta?! Dvs ce credeți?”, scrie Ion Cristoiu pe site-ul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.