Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum mă asigur că nu există comisioane ascunse pentru un credit de nevoi personale?

stiripesurse.ro
credit de nevoi personale lei procente crestere

La un credit de nevoi personale condițiile financiare trebuie să fie clare încă de la început, astfel încât cel care solicită împrumutul să știe exact ce sumă de bani trebuie să returneze lunar, pe ce perioadă și cu ce dobândă. Pe lângă aceste elemente, sunt situații în care apar și diverse taxe aplicate de bănci sau de instituții nebancare la acordarea creditului sau comisioane la rambursarea anticipată.

E esențial ca înainte să semnezi un contract de creditare pentru un credit rapid să te documentezi foarte bine și să întrebi dacă există comisioane și în ce condiții se aplică. Pentru că vorbim de împrumuturi de nevoi personale, care se solicită online și la care primești banii în aceeași zi, este posibil să uiți sau să nu iei în calcul existența unor posibile taxe. Pentru a te asigura că nu există comisioane ascunse, citește cu atenție clauzele contractuale. Sunt instituții care percep taxă de analiză și de acordare a creditului sau IFN-uri care au comisioane zero, inclusiv la rambursarea anticipată.

Credit de nevoi personale prin Biroul Credite Rapide. Avantaje și dezavantaje

Avantaje

●      Comisioane zero: La creditele pentru nevoi personale de la Biroul Credite Rapide nu ai comisioane de acordare sau de administrare și poți achita împrumutul în avans oricând dorești, căci nu se aplică nici comision de plată anticipată.

●      Varietate la tipurile de creditare: Există o gamă largă de tipuri de credite, inclusiv cele destinate unor anumite categorii de salariați: funcționari publici, angajați în sectorul medical, în educație, în poliție, armată, jandarmerie sau ISU. De asemenea, Biroul de Credite Rapide oferă cel mai bun credit de nevoi personale și pensionarilor, în baza talonului de pensie.

●      Rate fixe: Dobanda la creditul de nevoi personale se stabilește în funcție de valoarea împrumutată și de perioada pe care se acordă creditul. Biroul de Credite Rapide are probabil cea mai mică dobândă la creditele pe termen scurt, iar ratele sunt fixe, ceea ce înseamnă că știi încă de la început care este suma lunară pe care trebuie să o înapoiezi.

●      Nu există garanții: Pentru aprobarea împrumutului nu se solicită drept garanție niciun bun personal.

Dezavantaje

●      Suma împrumutată se stabilește în funcție de venitul tău lunar și nu poate fi mai mare de 10.000 de lei.

●      Un credit online de nevoi personale nu se pretează a fi folosit pentru achiziții sau investiții cu un cost foarte ridicat.

Comisioane ascunse

În unele cazuri, comisioanele sunt inexistente la acordarea unui credit rapid pentru nevoi personale. Totuși, există și instituții bancare sau IFN-uri care percep diverse taxe. Iată care sunt tipurile de comisioane cele mai întâlnite:

●      Comision de analiză a dosarului - pentru a se stabili dacă ești eligibil pentru a primi împrumutul.

●      Comision de administrare credit - acesta poate fi lunar sau anual, în funcție de politicile fiecărei instituții.

●      Comision de rambursare anticipată - atunci când decizi să achiți creditul de nevoi personale mai devreme de perioada contractuală stabilită este posibil să-ți fie percepută o taxă pentru plata în avans.

Asigură-te înainte de a semna un contract de creditare pentru un credit de nevoi personale pentru că nu există niciun fel de comision ascuns. Pune toate întrebările necesare și citește cu atenție clauzele contractuale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.