Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum PICĂ apărările pompierilor din Colectiv - Au spus că nu puteau intra în club pentru că nu funcționa dar sunt combătuți de martori

Inquam Photos - George Călin
Inquam pompieri

Procurorul DNA explică în fața judecătorului din dosarul Colectiv de ce declarațiile celor doi pompieri care trebuiau să verifice riguros Clubul Colectiv nu sunt credibile și a prezentat plaja probelor care combat susținerile acestora.

„Noi am reluat toate aceste detalii ale acțiunilor pe care le/au făcut sau nu cei doi inculpați pentru a nuanța tabloul infracțional”, a spus magistratul DNA în instanță.

Citește și: Pompierii de la Colectiv TĂVĂLIȚI de procurorul DNA - N-au făcut nici verificare privind transformarea halei din secție vulcanizare mocasini în club

Ei s-au apărat că spunând că nu au putut intra acolo în colectiv pentru că clubul era închis și că nu funcționa. Societatea Colectiv funcționa.

Avea fișe fiscale la ANAF, avea angajați. Exista și un contract care a fost depus la dosar. Totodată aveți în vedere și declarațiile de martori ale angajaților Colectiv”, spune procurorul anticorupție.

Citește și: Dosarul Colectiv la FINAL! - Se ascultă ultimele pledoarii, ale pompierilor şi procurorului, iar cazul intră ÎN PRONUNŢARE

Toți acești angajați, amintește DNA, au spus că au lucrat la Colectiv. Niciunul nu spune că în vreun anume interval de timp la Colectiv nu s-ar fi lucrat.

„Avem un martor care a fost inițial la societatea Music Hall și imediat apoi la societatea Colectiv. A funcționat continuu acest club iar toate probele o dovedesc cu prisosință”, a mai punctat procurorul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.