Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum putem plasa pariuri online la Fortuna de pe telefonul mobil?

fortuna pariuri

Casa de pariuri online Fortuna este una dintre cele mai apreciate de pariori, datorită serviciilor de calitate pe care le oferă atât online, cât și offline. Însă surprinzător, aceasta nu oferă o aplicație dedicată pariurilor de pe telefonul mobil. În acest articol veți afla cum puteți plasa pariuri online la casa de pariuri Fortuna de pe mobil.

Detalii despre Fortuna

Înainte să vă deschideți un cont la casa de pariuri Fortuna, trebuie să știți câteva aspecte:

Depunerea - suma minimă pe care o poți depune este de 25 lei

Retragerea - suma minimă pe care o poți retrage este de 50 lei

Miza - unul din marile avantaje ale acestei case de pariuri este legat de miza minimă pe care o poți plasa pe un bilet simplu sau pe combinație. Aceasta este una foarte mică, poți juca pe un bilet o miză cu o valoare chiar mai mică de 50 de bani!

Opțiunea “Turbo Cashout” - prin această opțiune aveți posibilitatea de a închide pariul în orice moment, atât pariurile simple, cât și cele de tip sistem!

Cum poí juca la Fortuna de pe telefonul mobil?

Așa cum ați aflat încă din primele rânduri, agenția de pariuri Fortuna nu oferă o aplicație dedicată pariurilor de pe mobil. Însă nu vă faceți griji, puteți paria de pe telefon accesând site-ul optimizat pentru mobil.

Probabil că vă gândiți că această experiență nu va fi la fel de bună ca în cazul în care ați fi utilizat o aplicație dedicată, însă lucrurile nu stau așa. Site-ul mobil este bine optimizat, se mișcă fluid, chiar și la pariurile în timp real, și are o grafică plăcută.

Ce pot face pe site-ul mobil al celor de la Fortuna

content-image

Depuneri și retrageri - poți efectua tranzacții financiare fără probleme.

Setări - poți modifica și adapta anumite setări, de exemplu limba în care dorești să fie afișate informațiile.

Pariuri pre-meci - te vei bucura de aceeași ofertă de pariere de pe varianta full a site-ului, pe varianta de mobil vei găsi exact aceleași sporturi, opțiuni de pariere sau număr de meciuri.

Pariuri live - de pe site-ul mobil al agenției Fortuna poți paria și live. Chiar dacă este mai complicat decât dacă ai folosi PC-ul, această facilitate te va ajuta cu siguranță în momentele în care nu ai acces la acesta.

Cazino - dacă ești un fan al jocurilor de tip Cazino, află că site-ul mobil al celor de la Fortuna îți oferă posibilitatea să joci șase jocuri de masă.

Asistență - dacă vrei să contactezi departamentul de suport clienți pentru a le cere ajutorul, o poți face direct de pe telefonul tău mobil!

Chiar dacă agenția de pariuri Fortuna nu oferă o aplicație pentru telefonul mobil, veți vedea că nu îi veți simți lipsa, deoarece site-ul mobil este foarte bine optimizat. Dacă doriți să aflați mai multe detalii legate de Fortuna sau să consultați recenziile altor case de pariuri online ce oferă aplicații sau site-uri pentru mobil, vă recomandăm  să consultați topul agențiilor pe PariuriX.com, cea mai mare și cea mai activă comunitate a pariorilor din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.