Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum puteți scăpa de auto-izolarea la domiciliu!

Sanador
izolare coronavirus
Datele științifice arată din ce în ce mai bine și veștile bune sunt din ce în ce mai numeroase pentru populația britanică: Duminică a fost prima zi fără niciun deces provocat de SARS-CoV-2 din luna martie a anului trecut încoace.
Anglia nu a înregistrat niciun deces generat de COVID-19 în cea mai recentă actualizare zilnică, rezultat ce subliniază eficienţa programului britanic de vaccinare în ceea ce priveşte combaterea bolii, transmite Bloomberg.
După analizarea acestor date atât de bune, s-a decis de către autorități că românii care se întorc din Anglia nu trebuie să mai efectueze auto-izolarea la domiciliu. Așadar, românii care sosesc din Anglia nu vor mai avea nevoie să prezinte un test negativ la frontiere și nici nu vor mai intra în izolare.
În ultimele zile, în România s-au înregistrat recordurile campaniei de vaccinare de până acum, fiind administrate peste 100.000 de doze zilnic. Însă aceste niveluri au fost atinse datorită persoanelor care au primit doza de rapel, nu noilor doritori.
De asemenea, persoanele care sosesc în Anglia pot fi scutite de auto-izolarea la domiciliu, a anunțat guvernul britanic. Totodată, britanicii urmează să scape de autoizolare, chiar dacă au intrat în contact direct cu cineva bolnav de COVID-19. Guvernul Bitanic va înlocui carantina cu testele zilnice.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.