Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum s-a desfășurat 1 Decembrie în județe

_DSC0256

De 1 Decembrie s-au desfășurat aproximativ 200 de ceremonii militare și manifestări publice în București, Alba Iulia și în municipiile reședință de județ, cu participarea unui public numeros.

MAI anunță, printr-un comunicat de presă, că din dispoziția ministrului afacerilor interne, Petre Tobă, peste 20.000 de  polițiști, jandarmi și pompieri au acționat în cursul zile de 1 Decembrie, pentru buna desfășurare a tuturor manifestărilor publice, pentru asigurarea liniștii și siguranței românilor și prevenirea faptelor antisociale.

Alături de participarea la ceremoniile militare și asigurarea misiunilor specifice de ordine și siguranță publică, MAI a acționat noaptea trecută și în această dimineață cu peste 600 de forțe și mijloace în mai multe localități din județele Giurgiu, Olt, Teleorman și Vâlcea, pentru sprijinirea populației și îndepărtarea efectelor inundațiilor de la sfârșitul săptămânii trecute.

Intervențiile pompierilor, jandarmilor și polițiștilor au vizat îndepărtarea apei din curțile și grădinile oamenilor și degajarea aluviunilor de pe unele drumuri comunale.

Nu sunt localități izolate, persoane evacuate sau aflate în situații de pericol, iar circulația rutieră se desfășoară normal pe toate drumurile naționale.

La această oră situația la nivel național este normalizată din punct de vedere meteorologic, nefiind înregistrate fenomene periculoase care să impună intervenția de urgență a structurilor MAI pentru salvarea de vieți omenești.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.