Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum să râzi de Donald Trump

"De astăzi înainte America va fi pe primul loc", a spus Donald Trump în discursul de inaugurare. Dar cine va fi pe locul doi? Mai mulți oameni de rând și comici profesioniști au propus răspunsuri la această întrebare.

Primii s-au oferit olandezii. Un prezentator cu voce și limbaj similare lui Trump îl invită pe noul președinte să cunoască Olanda. Clipul e plin de ironii la adresa defectelor lui Trump făcând  referință la evaziune fiscala, obiceiul declarat de a apuca femeile de păsărică ("by the pussy") și altele.

Oameni din alte țări au dorit să fie ei pe locul doi, ne-ezitând să sugereze că olandezii sunt "fake". Elveția, de exemplu se laudă cu faptul că femeile au primit drept de vot foarte târziu. Clipul se încheie cu o amenințare "mafiotă": "ar fi păcat să se întâmple ceva cu banii dumneavoastră".

Curând a apărut un site care să strângă toate aceste clipuri laolaltă. Prima pagină arăta ca o masă rotundă, reprezentând țările Europei (deși unele surse spun că neo-zeelandezii au produs de fapt primul clip). Dar curând a trebuit să schimbe aspectul. Țări de pe alte continente doreau și ele să fie pe locul doi. De exemplu Marocul. Marocanii sunt islamici dar au, spune clipul de prezentare, "cel mai bun Islam".

Și pentru Iran a fost făcut un clip asemănător.

Dar nu toată lumea vrea să fie pe locul doi. Cehia vrea locul 51 ca stat parte din SUA.

Dacă în clipurile din Europa de vest se vorbește de politicieni corupți folosind un umor uneori moale, spe est, lucrurile devin mai acide. în clipul de mai sus Cehia vorbește de relații în trei între președintele ceh, Putin și Trump. La fel și Lituania (găsiți clipul pe site).

Oricum, Namibia vrea să fie pe locul întâi. Măcar în Africa, dacă in lume nu se poate.

Croația vrea să fie pe locul 3, după Rusia, desigur.

Pe lângă noi, clipul bulgar face referință la protestele din România.

Iar cel din Moldova este deprimant.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.