Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum și-a sprijinit spiritual și material credincioșii în timpul stării de urgență o parohie din Tecuci

În perioada în care credincioșii nu au putut participa la slujbele de la biserică, preoții parohiei Adormirea Maicii Domnului din Tecuci au găsit modalități de a ajunge la aceștia atât cu mesaje de sprijin sufletesc, cât și cu ajutor concret, potrivit basilica.ro.

Parohia a înființat un grup de comunicare online prin aplicația WhatsApp, unde, zilnic, 170 de persoane au primit, în format audio, un scurt cuvânt duhovnicesc privitor la Evanghelia zilei și viața sfântului din ziua respectivă.

Citește și: Maria Grapini TOACĂ măsurile impuse de Guvernul Orban: în Parlamentul European NU se măsoară temperatura la intrare

În fiecare dimineață, preotul și voluntarii parohiei au prezentat programul filantropic, cu nume și adrese, pentru ajutarea celor în dificultate: bătrâni, persoane aflate în izolare, bolnavi, familii cu mulți copii.

Pe tot parcursul stării de urgență, cu ajutorul a 15 voluntari, parohia a oferit ajutoare sub formă de alimente neperisabile și produse de igienă în valoare totală de 8.450 lei. De aceste daruri au beneficiat 115 persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.