Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum va fi vremea în ultima zi de iarnă: Precizări de la meteorologi despre București și restul țării

meteo

Joi, ultima zi calendaristică de iarnă, se încălzeşte şi o să avem vreme frumoasă în toată ţara. Soarele isi va face aparitia, iar temperaturile cresc simțitor.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, o atentionare de tip nowcasting cod galben de vânt, valabilă pana la ora 08:00 pentru judetele Prahova, Arges si Dambovita, in zonele de munte de peste cota 1.800 m, unde vantul va ajunge la 90...100 km/h.

Joi ne vom bucura de soare si de pana la 15 grade in Moldova, 12 in Maramures, 14 in Crisana, 13 in Transilvania, 15 in Banat, 16 in Oltenia, 15 in Muntenia si 13 grade in Dobrogea.

Citește și: Klaus Iohannis are întâlnire cu șeful NATO și cu lideri din 8 state, în cadrul Summitului Formatului Bucureşti 9

In Bucuresti,  ziua de joi ne-aduce soare şi temperaturi în creştere. Va fi mai cald decât în mod obişnuit: se ating 13 grade in timpul zilei si 3 in timpul noptii, însă vântul devine tot mai insistent.

La munte, ultima zi de Februarie ne aduce vreme frumoasă şi în încălzire. Pe creste însă, vântul va sufla tare, cu peste 80...90 Km/h şi va spulbera zăpadă depusă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.