Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum va fi vremea în următoarele trei luni: Ultimele estimări ale meteorologilor

ninsoare ninsori

Cum va fi vremea în următoarele trei luni. Meteorologii au făcut o estimare a vremii pentru perioada ianuarie - martie 2016. Se pare că va fi cea mai caldă iarnă din ultimii 50 de ani.

Citeşte şi: STENOGRAME Baron PSD care avea un judeţ întreg la picioare: Poliția era la cheremul lui

IANUARIE

Temperatura aerului va avea in general valori apropiate de mediile climatologice in centrul, nordul si local vestul tarii, iar in rest valorile de temperatura pot fi peste norme. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general apropiate de mediile multianuale in estul, sud-estul si sudul tarii, iar in restul regiunilor vor avea o tendinta de excedent.

FEBRUARIE

Temperatura medie lunara a aerului se va situa in general in limite apropiate de mediile climatologice, exceptand sud-estul, sudul si local estul si vestul tarii, unde valorile termice vor fi mai ridicate decat cele normale. Cantitatile lunare de precipitatii vor prezenta in general o tendinta spre excedent, exceptand estul, sud-estul si local sudul tarii, unde acestea vor fi apropiate de mediile multianuale.

MARTIE

Temperatura medie lunara a aerului va avea valori peste mediile climatologice in sudul, sud-estul si local vestul tarii, iar in celelalte regiuni valorile termice se vor situa, in general in limite normale. Precipitatiile lunare se vor putea situa peste normalul climatologic in cea mai mare parte a tarii, spun meteorologii.

Citeşte şi: Dacian Cioloş acceptă PROVOCAREA: Merge la Antena 3

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.