Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum va fi vremea în următoarele trei zile: Ultimul anunţ al meteorologilor

vremea

Primăvara şi-a intrat pe deplin în drepturi. Ne aflăm deja în cea de-a doua lună a primăverii şi vremea de afară ne îndeamnă spre o plimbare în parc sau la un grătar. Meteorologii au făcut un anunţ extrem de încurajator. În următoarele zile vremea e foarte caldă, cu temperaturi de vară.

Citeşte şi: Imaginile pe care Adrian Năstase le vrea ŞTERSE: Ce 'ascunde' fostul premier / FOTO

Astazi vremea se incalzeste si vom avea o zi frumoasa, cu cer curat si un vant mai intens la munte, in Banat si in vestul Olteniei. Maximele termice se vor situa intre 15 si 23 de grade; insa pe litoral va fi putin mai racoare. In Dobrogea si Baragan atmosfera se mentine insorita toata ziua; vantul nu pune probleme, iar maximele, peste cele de ieri, ajung la 18...19 grade. Doar la malul marii gasim temperaturi mai modeste, de 10...12 grade.

Citeşte şi: Imaginile care-l vor speria pe Vladimit Putin: Ce plan RĂZBOINIC are marina SUA / VIDEO

Si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei vom avea vreme placuta, cu cer mai mult senin. Dimineata este cam racoare, insa dupa pranz temperaturile urca simtitor si vor ajunge la 20 de grade. In jumatatea nordica a Moldovei asteptam vreme frumoasa, cu soare, nori putini si temperaturi in crestere. Va fi mai cald decat ar fi normal la inceput de aprilie: la amiaza se vor inregistra pana la 20...21 de grade. Conditii meteo foarte bune se anunta si in nordul Transilvaniei si in Maramures: cer senin, vant domol si temperaturi ridicate pentru aceast moment al anului.

Si vestul tarii are parte de vreme calda si frumoasa, cu 21 de grade la orele amiezii. Nu prea zarim norii; doar vantul are unele porniri in zona Banatului. In centrul Romaniei avem o dimineata cam rece, mai ales in depresiuni, pe unde mai sunt conditii de bruma. In orele urmatoare soarele reuseste sa urce mercurul din termometre pana la 19...20 de grade- valori ridicate pentru prima zi de aprilie. In sud-vestul tarii prindem vreme foarte frumoasa. Cerul se pastreaza curat aproape toata ziua; doar vantul are unele intensificari in vestul Olteniei. Se incalzeste fata de ieri: maximele ajunge la 20...21 de grade.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu, vizită SURPRIZĂ: Unde a fost premierul ca să aibă noroc la guvernare / FOTO

Temperaturile cresc si in tinuturile sudice. Conditiile meteo sunt cat se poate de bune: soare, atmosfera placuta si maxime de 19...20 de grade. In Bucuresti se anunta o zi insorita si mai calda ca cea de ieri. La amiaza se vor atinge 21 de grade, iar vantul abia va adia. Temperaturile cresc si pe timpul noptii: minima va fi in jur de 5 grade. Azi-noapte a fost doar un grad in zona Baneasa, conform ProTV.

Peste week-end, avem vreme buna si in zonele montane: soare, cald si un vant mai insistent in Muntii Banatului. Dimineata si noaptea poate aparea bruma pe vai si in depresiuni.

Prognoza pentru urmatoarele 3 zile

Duminica va fi vreme frumoasa si in incalzire prin vest, centru si nord, pe unde o sa avem si 25 de grade. Vantul va fi mai nervos in Moldova, Banat si pe la munte, iar noaptea revine bruma prin depresiuni.

Luni, alta zi neobisnuit de calda in vest, centru si nord. Dimineata vom avea cer senin, insa mai tarziu, Dinspre sud apar norii si cuprind toate zonele. Pe seara o sa ploua in sud-vest.

Marti, temperaturile incep sa scada, dar revin spre normal. Vremea va fi destul de neplacuta, cu innorari persistente si averse mai mult in jumatatea vestica, dar local si in rest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.