Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cumnata lui Traian Băsescu, audiată la Parchetul General

Doina Băsescu, soţia lui Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, a sosit miercuri la Parchetul General. Aceasta nu a dorit să facă declaraţii, însă avocatul său a spun că nu ştie despre ce este vorba.

O plângere a fost făcută de Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, împotriva lui Mircea Băsescu şi împotriva procurorilor DNA Constanţa,în dosarul de şantaj. Acesta susţine în denunţ că procurorii de la Constanţa ar fi măsluit probele, iar soţia lui Mircea Băsescu ar fi ştiut.

Doiniţa Băsescu va da declaraţii la Parchet în orele următoare, în calitate de martor, într-un dosar în care este implicat soţul său, Mircea Băsescu.

Potrivit avocatului familiei, Pavel Abraham, este vorba despre un denunţ făcut de Florin Anghel în dosarul de şantaj. În plângere se arată că cei doi procurori l-ar fi ajutat pe fratele preşedintelui, anunţă Antena 3.

Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.

Anchetatorii susţin că, în schimbul banilor, Mircea Băsescu ar fi promis că va interveni la judecători să dispună fie condamnarea lui Bercea Mondial la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.