Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cupa Africii pe Naţiuni: Guineea Ecuatorială şi Nigeria s-au calificat în optimile competiţiei

facebook.com
cupa africii

Echipele naţionale din Guineea Ecuatorială şi Nigeria s-au calificat luni în optimile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni, după victoriile obţinute în meciurile din cadrul grupei A, cu echipele din Coasta de Fildeş (4-0), respectiv Guineea-Bissau (1-0).

Nigeria s-a impus la limită în meciul de la Abidjan cu Guineea Bissau. Unicul gol al întâlnirii a fost înscris în propria poartă de Opa Sangante, în minutul 36, această reuşită aducând victoria Nigeriei, echipă antrenată de fostul tehnician al Rapidului, Jose Peseiro.

În al doilea meci al grupei, Guineea Ecuatorială a învins Coasta de Fildeş cu 4-0, după un meci în care selecţionerul Juan Micha a utilizat ca titulari doi jucători care evoluează în România: fundaşii Esteban Obiang Orozco (FC Argeş) şi Basilio Ndong (Universitatea Craiova). Golurile învingătorilor au fost marcate de Emilio Nsue (min. 42 şi 75), Pablo Ganet (min. 73) şi Jannick Buyla (min. 88).

În clasamentul grupei A pe primul loc s-a situat Guineea Ecuatorială (7 puncte), urmată de Nigeria (7 puncte) – ambele echipe calificându-se astfel în faza eliminatorie a competiţiei. Coasta de Fildeş a terminat pe locul 3, cu trei puncte, iar Guineea Bissau a fost a patra, fără punct obţinut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.