Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cupa Italiei: AC Fiorentina a obținut calificarea în sferturile de finală, depășind-o pe Parma într-o sesiune de lovituri de la 11 metri

etimg.com
minge

Echipa italiană AC Fiorentina a învins miercuri seara, pe teren propriu, după lovituri de departajare, scor 4-1, formaţia Parma, în optimile Cupei Italiei. Man a ratat un penalti pentru oaspeţi, iar scorul după 120 de minute a fost egal, 2-2, informează news.ro.

Parma a avut câteva minute de graţie la Florenţa, unde a făcut 2-0 în minutele 21 şi 23. Primul a marcat Adrian Bernabe, apoi Mihăilă a oferit pasa decisivă pentru Ange Bonny şi oaspeţii intrau la pauză cu un avantaj de două goluri. Care nu a fost suficient, deşi Parma a mai ratat o ocazie uriaşă în minutul 40. Fiorentina a reuşit să înscrie pe final golurile care i-au permis să intre în prelungiri. Nzola a făcut 1-2 în minutul 83, iar Sottil a egalat în minutul 89, din penalti. Portarul gazdelor, Oliver Christensen a apărat în minutul 98, la ocazia lui Man. S-a ajuns la lovituri de departajare, acolo unde Man şi Camara au ratat pentru Parma, iar AC Fiorentina s-a calificat cu scorul de 4-1 după loviturile de la 11 metri.

La Parma, Valentin Mihăilă a fost titular şi a ieşit în minutul 70. Dennis Man a intrat în joc din minutul 62.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.