Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cupa Spaniei: Valencia şi Rayo Vallecano, calificate în semifinale

www.hindustantimes.com
Valencia

Echipa Valencia CF s-a calificat în semifinalele Cupei Spaniei la fotbal, învingând greu pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia Cadiz, într-o partidă disputată miercuri seara, informează Agerpres.

Golurile au fost marcate de Goncalo Guedes (24) şi Hugo Duro (79) pentru învingători, respectiv Lucas Perez (54 din penalty).

Atacantul român Florin Andone a fost titular la Cadiz, dar s-a accidentat şi a fost înlocuit în minutul 23 cu Lucas Perez.

Oaspeţii au încheiat jocul în zece jucători, după ce fundaşul Juan Torres Ruiz a primit al doilea cartonaş galben în minutul 84.

Valencia o va avea ca adversară în penultimul act al competiţiei pe Rayo Vallecano, care s-a impus la rândul ei la limită, cu 1-0, în faţa formaţiei Mallorca.

Rayo a marcat unicul gol al întâlnirii de pe Estadio de Vallecas în finalul primei reprize, prin Oscar Trejo, care a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 44.

Miercuri sunt programate celelalte două meciuri din sferturile de finală: Athletic Bilbao - Real Madrid şi Real Sociedad - Betis Sevilla.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.