Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cuplarea anticipatelor cu localele se poate face, nu e interzisă! Riscul este altul, atrage atenția Traian Băsescu

basescu

Cuplarea anticipatelor cu localele se poate face, nu e interzisă, Comisia de la Veneția a dat doar o recomandare să nu se procedeze așa. Dar riscul e altul, atrage atenția Traian Băsescu: „localele sunt momentul de maximă eficiență a PSD, nu mai stăm în mobilizarea lui Bădălău și a lui Ciolacu, aici discutăm despre mobilizarea primarilor și a consilierilor PSD. Surprizele pot fi foarte mari, în condițiile în care cuplezi localele cu legislativele, având în vedere că două treimi din primari și consilii sunt dominate de PSD, iar oamenii aceia se vor bate pentru funcțiile lor, ocazie cu care se ocupă și de legislative, pentru că se suprapune campania, deci le dăm cea mai bună ocazie să obțină cel mai bun rezultat și la legislative. Mie mi se pare parcă gândită împotriva opoziției de dreapta această soluție”, a declarat Traian Băsescu la Digi24.

Au RĂSUFLAT informațiile care zguduie scena politică! Pe cine vrea să pună Klaus Iohannis premier - Ar fi bătut deja palma

Zilele trecute, politologul Cristian Pîrvulescu atrăgea atenția la Digi24 și asupra unui alt risc al cuplării legislativelor cu localele: alegătorul ar primi cel puțin patru buletine de vot, ceea ce ar putea duce la confuzii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.