Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Curg laudele! Dmitri Medvedev: 'Îl felicit pe Vladimir Putin pentru victoria sa strălucitoare!'

kremlin.ru
medvedev putin

Fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev a salutat duminică "victoria strălucitoare" a lui Vladimir Putin în alegerile prezidenţiale din Rusia, în timp ce televiziunea de stat a subliniat "susţinerea colosală" de care se bucură liderul de la Kremlin, care ar urma să obţină peste 87% din voturi, potrivit unui exit-poll şi rezultatelor parţiale, relatează AFP, informează Agerpres.

"Îl felicit pe Vladimir Putin pentru victoria sa strălucitoare", a declarat Medvedev, numărul doi în Consiliul rus de securitate şi care a fost preşedinte al ţării din 2008 până în 2012, în timp ce actualul lider de la Kremlin ocupa funcţia de premier.

Context

Vladimir Putin urmează să fie reales cu peste 87% din voturi, potrivit exit-poll-urilor şi rezultatelor oficiale parţiale.

În condiţiile în care realegerea sa nu era în dubiu în absenţa unor contracandidaţi reali, fostul spion KGB dorea să arate că se bucură de sprijinul covârşitor al ruşilor, comentează Reuters. Prezenţa la vot la nivel naţional a fost de 74,22% la ora 18.00 GMT, când secţiile de votare s-au închis, potrivit autorităţilor electorale, depăşind nivelul din 2018 de 67,5%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.