Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Curierii au avut mai multe comenzi, dar bacșișurile nu au crescut proporțional cu acestea

curier

Curierii spun că au avut comenzi mai mari în perioada izolării, dar admit că bacșișul nu a crescut proporțional cu numărul livrărilor. Și asta din cauza faptului că mulți clienți au evitat contactul direct cu cei care le-au livrat coletele, relatează mediafax.

Andreas Iancu este curier şi a muncit de două ori mai mult în ultimele luni, dar asta nu înseamnă că i s-a dublat şi bacşişul. Comenzile firmei pentru care lucrează au crescut cu peste 30% în perioada de izolare, însă Andreas are noroc dacă ia 20 de lei în plus zilnic de la cei cărora nu le e teamă să iasă afară să primească pachetele.

„A fost o perioadă foarte aglomerată, mult mai aglomerată decât perioada de BlackFriday pot să zic. Pot să zic că s-au dublat coletele şi comenzile”, a spus curierul.

Nu același lucru s-a întâmplat și cu bacșișul.

„Nu pot să zic că am primit pentru că nu am mai luat contact cu clienţii. Majoritatea te roagă să le laşi ceva la poartă. Le laşi, pleci, dânşii ies îşi preiau coletele, s-a eliminat şi semnătura”, a povestit Andreas Iancu.

Odată cu ieşirea din izolare, firma se aşteaptă să scadă şi volumul comenzilor on-line, dar nu sub nivelul de anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.