Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Curs online 'Biserica în pandemie. Cum ne afectează viața restricțiile sanitare?'

FoRB Romania. Asociație pentru Promovarea Libertății Religioase vă invită în zilele 18-21 ianuarie 2020 la cursul interactiv ”Biserica în pandemie. Cum ne afectează viața restricțiile sanitare?”.

Cursul începe luni, 18 ianuarie, și are loc în intervalul orar 18.30-21.00, cu o ”Prezentare critică a cronologiei și impactului deciziilor asupra restricționării vieții religioase în România”. Lector va fi dr. Cătălin Raiu, expert libertate religioasă OSCE.

În a doua zi a cursului, marți, 19 ianuarie, tot între orele 18.30-21.00, se va discuta despre ”Impactul cifrelor asupra Bisericii: religiozitate, apartenență, fonduri, procente”. Lector va fi dr. Ionuț Mavrichi, Facultatea de Teologie Ortodoxă, UB

Miercuri, 20 ianuarie, a treia zi a cursului, în același interval orar, 18.30-21.00, are loc discuția despre ”Biserica și fake news. Lector: Dr. Cătălin Sturza, editorialist Adevărul

În ultima zi a cursului, joi, 21 ianuarie, între orele 18.30-21.00, se va răspunde la întrebările ”Ce facem pentru a ne proteja libertatea religioasă? Cum ne afectează deciziile autorităților?”. Lectori vor fi dr. Cătălin Raiu, expert libertate religioasă OSCE și Radu Zidaru, avocat.

Toate cursurile vor conține o sesiunea de întrebări și răspunsuri.

Conținutul cursului este protejat de drepturi de autor. Nu este permisă înregistrarea. Participarea se va face prin accesarea unui link de Google Meet primit la adresa de mail indicată. Nu este necesară instalarea vreunui platforme, ci simpla accesare a link-ului primit.

Taxa de participare este de 330 lei. Confirmarea se face prin atașarea ordinului de plată (print screen) în emailul trimis pentru solicitarea participării. Plata se poate efectua în contul RO87BTRLRONCRT0407769601 menționând „curs FoRB”.

Întrebările participanților pot fi trimise pe mail, anterior sesiunilor sau formulate în chat-ul disponibil în aplicație în timpul sesiunii de întrebări și răspunsuri.

Fiecare cursant va primi o diplomă de participare din partea FoRB Romania la adresa poștală indicată sau scanată pe mail.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.