Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cursă nebună în Australia: steagul roșu a fost ridicat de trei ori. Accidente și penalizări în lanț: doar 12 piloți au terminat

Formula1.com
Formula 1

Max Verstappen, actualul campion mondial, a câștigat a 2-a cursă din acest sezon, Marele Premiu al Australiei după o cursă incredibilă, marcată de accidente încă din primul tur.

Cursa de la Melbourne a început foarte tare, liderul Max Verstappen a fost depășit de piloții Mercedes. George Russell și Lewis Hamilton. Charles Leclerc (Ferrari) s-a lovit cu Lance Storll (Aston Martin) și a ieșit în decor, fiind nevoit să abandoneze, iar Safety Car-ul și-a făcut apariția pentru prima dată.

În turul 9, am avut parte de primul steag roșu: Alexander Albon a abandonat după o ieșire în decor iar comisarii cursei au oprit cursa.

George Russel, pilotul Mercedes, a abandonat în turul 18 după ce mașina lui a luat foc. Din fericire, nu a fost ceva grav. Pilotul Mercedes a oprit mașina și a ieșit fără probleme din ea.

Dezastrul a început în turul 54, atunci când Kevin Magnussen, pilotul Haas, a ieșit cu monopostul în decor, iar acest lucru i-a provocat o explozie a pneului motive pentru care s-a ridicat din nou steagul roșu.

Cursa a fost reluată cu plecare din grilă Verstappen a plecat în forță, dar a fost haos în prima curbă și a fost din nou steag roșu! Alonso s-a lovit cu Sainz. Stroll a avut și el probleme, De Vries a ieșit și el în decor, la fel și cei doi piloți Alpine, Gasly și Ocon

Cursa s-a terminat sub Safety Car, iar Max Verstappen a câștigat o cursă în care au ajuns la finial doar 12 monoposturi.

 

Clasament MP al Australiei:

1.Verstappen M.
2.Hamilton L.
3.Alonso F.
4.Stroll L.
5.Perez S.
6.Norris L.
7.Hulkenberg N.
8.Piastri O.
9.Zhou G.
10.Tsunoda Y.
11.Bottas V.
12.Sainz C. Jr.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.