Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Curtea de Apel București, GAFĂ de PROPORȚII: 'Chelia se vindecă în 14 zile. Dimineața trebuie să aplicați acest remediu'

ebihoreanul.ro
justitie
Curtea de Apel București, gafă de proporții! În cursul zilei de vineri, o fotografie în care apare o citație cu un final cel puțin ciudat a făcut furori pe forumurile de avocați din România. Fotografia a fost postată inițial de avocatul de la Baroul Bacău Iustin Spoeală. El s-a mulțumit să scrie: „Paragraful final m-a bulversat total” și a postat imaginea, scrie EVZ.

E o informare a unui intimat (persoană care a câștigat un proces civil la fond, adversarul apelând prima decizie) cu privire la ce are de făcut pentru următorul termen din proces. La sfârșit scrie: „Notă – veți depune întâmpinarea în 2 exemplare, în termen de 15 zile de la primire, sub sancțiunea decăderii. CHELIA SE VINDECĂ în 14 zile. Dimineața trebuie să aplicați acest remediu.”

Avocații care au comentat imaginea susțin că documentul e real, că aparține unei curți de apel și că de vină pentru interferanța proces-chelie ar fi de vină grefierul care a luat copy-paste din alt document.

O avocată susține chiar că documentul face parte dintr-un proces al unei persoane importante și că acum face obiectul unei verificări a Inspecției judiciare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.