Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Curtea de Conturi: O primarie, implicata in finantari nejustificate pentru o gala de box

Curtea de Conturi

Curtea de Conturi a dezvaluit in raportul sau pe anul 2013 ca o primarie a contribuit nejustificat, fara acoperire cu plati pentru organizarea unei gale de box.

Potrivit raportului Curţii de Conturi pe anul 2013, Primăria Galaţi a realizat plăţi nejustificate de 821.000 de lei pentru organizarea unei gale de box. Astfel, municipalitatea a alocat 263.000 de euro pentru acest eveniment, însă din această sumă nu a putut justifica pe bază de documente.

”Entitatea nu a prezentat documente justificative care să justifice recepţia bunurilor şi executarea serviciilor, precum şi exactitatea plăţilor în sumă de 821.015,7 lei, reprezentând contravaloarea cheltuielilor ocazionate de desfăşurarea evenimentului sportiv «Gală de Box», din 22 februarie 2013, co-organizat de SC Gospodărire Urbană SRL Galaţi prin delegare de atribuţii şi finanţat din bugetul local al municipiului Galaţi, în limita unui buget de alocat de 263.000 de euro, fără TVA, potrivit prevederilor hotărârii Consiliului Local Galaţi, nr. 4/17.01.2013”, se arată în raportul Curţii de Conturi, potrivit Mediafax.

Reprezentanţii instituţiei de control estimează că este vorba despre o abatere financiară de 1.080.000 de lei în acest caz.

În 22 februarie 2013, la Patinoarul Dunărea din Galaţi, a avut loc o gală de box în cadrul căreia s-au disputat şapte meciuri, inclusiv cel dintre Cristian Hammer Ciocan şi Oleksiy Mazikin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.