Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Curtea Internaţională de Justiţie are activitatea suspendată până pe 31 mai din cauza pandemiei

yabiladi.com
cjue

Curtea Internaţională de Justiţie (CIJ) va rămâne închisă până pe 31 mai din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat marţi această instituţie, transmite EFE, potrivit Agerpres.

''Dată fiind situaţia actuală creată de pandemia de COVID-19, tribunalul a decis să extindă până pe 31 mai perioada în care nu se vor desfăşura audienţe şi reuniuni judiciare'', a precizat Curtea Internaţională de Justiţie, adăugând că aceste măsuri ''pot fi reevaluate în funcţie de evoluţia situaţiei''.

Citește și: Avertismentul unui medic de la Matei Balș: 'Vârful pandemiei ar putea fi atins între Paște și 1 Mai, dar trei scenarii pot da toate calculele peste cap'

Ca urmarea a suspendării activităţii, această instanţă a amânat stabilirea unei date pentru judecarea litigiului frontalier dintre Venezuela şi Guyana şi pentru un alt contencios teritorial între Bolivia şi Chile.

O altă instanţă internaţională ce-şi are sediul la Haga, Curtea Penală Internaţională (CPI) îşi menţine deocamdată audierea programată pe 11 mai în recursul privind eliberarea fostului preşedinte ivorian Laurent Gbagbo

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.