Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cuțitul le-a ajuns la os! Angajaţii Termocentralei Mintia au întrerupt munca - ce nemulțumire au

Peste o sută de angajaţi ai Termocentralei Mintia au întrerupt lucrul luni dimineaţă, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile, aceasta deşi sâmbătă, au primit asigurări că salariile vor fi achitate miercuri, conform news.ro.

Energeticienii de la Termocentrala Mintia, judeţul Hunedoara, nu au intrat luni în posturi, întrerupând lucrul. Angajaţii poartă discuţii cu conducerea Complexului Energetic Hunedoara pentru rezolvarea situaţiei legate de salariile neachitate.

Iranienii sunt furioși după uciderea lui Soleimani - Ce recompensă vor să pună pe capul lui Trump

Reprezentanţii CEH au dat asigurări, sâmbătă, că toţi angajaţii care nu şi-au primit la timp avansurile salariale le vor încasa miercuri, 8 ianuarie. Anunţul a fost făcut, sâmbătă, la sediul Instituţiei Prefectului Judeţul Hunedoara, unde a avut loc o întâlnire între reprezentanţi ai conducerii CEH, ai principalelor sindicate ale minerilor, ai energeticienilor şi ai conducerii Primăriei Municipiului Deva, pentru a fi analizate cauzele şi a se stabili soluţiile prin care să fie rezolvată problema întârzierii plăţilor salariale către o parte a angajaţilor.
”În urma situaţiei prezentate a reieşit că drepturile salariale prevăzute a fi fost acordate angajaţilor CEH în 30 decembrie au fost plătite parţial din cauza sumelor insuficiente existente în contul companiei. Conducerea CEH a luat decizia de a fi plătite doar salariile angajaţilor din subteranul Văii Jiului”, se arată într-un comunicat de presă, de sâmbătă al Prefecturii Hunedoara.
Astfel, nu au primit aceste drepturi băneşti energeticienii de la Mintia şi Paroşeni, precum şi personalul administrativ din cadrul CEH.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.