Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cutremur în Poliția Română. Deputat ALDE a publicat lista rudelor din IPJ Buzău: 'Încrengătura seamănă cu organizarea grupărilor mafiote'

Deputatul ALDE Adrian Mocanu a publicat joi o listă cu relații de rudenie între șefii structurilor din IPJ Buzău. Deputatul spune că este vorba despre o „încrengătură care seamănă mai mult cu organizarea specifică grupărilor mafiote”, că „aproape toate serviciile importante ale IPJ sunt conduse de rubedenii” și că este nevoie de o verificare la sânge a corpului de control al Internelor:

„Buzoienii care au reacționat masiv la postarea mea cu privire la neregulile din Poliția buzoiană vor adevărul. Vor date concrete, nume și fapte. Potrivit informațiilor pe care le-am primit, fac publice mai jos câteva dintre relațiile de cumetrie din IPJ Buzău, o încrengătură care seamănă mai mult cu organizarea specifică grupărilor mafiote decât cu structura unei instituții a Statului.

LAURENȚIU PANTAZI, șeful IPJ Buzău, este nașul șefului Serviciului Rutier, cms. șef SILVIU DINU.

SILVIU DINU este cumătrul subalternului său, COSMIN RĂDULESCU, șeful Biroului Rutier.

LAURENȚIU PANTAZI mai are un fin pe care l-a impus ca șef, cms. șef CRISTINEL STANCIU, șeful Serviciului Investigații Criminale. Acesta, spun surse documentate, ar fi fost avansat direct de Pantazi la "excepțional", ceea ce arată ce impact au cumetriile în evaluările și promovările din Sistem. Același fin al lui Pantazi ar avea influență în procesul de administrare a firmei care se ocupă cu transportul, reparațiile și construcțiile de la Barajul Siriu, spun surse din Inspectorat.

CRISTINEL STANCIU este cumătru cu MIHAI TĂRTĂREANU, șeful Serviciului Acțiuni Speciale.

O piesă importantă în Rețea este șeful Serviciului Resurse Umane, DANIEL BRUTARU, cel care susține toate mișcările de personal dorite de șeful cel mare, LAURENȚIU PANTAZI.

Ca să nu existe nicio problemă la verificările interne, șefa Biroului Control Intern, CARMEN GAVRILĂ, este verișoara lui BRUTARU.

Informațiile acestea, primite de la surse anonime din IPJ Buzău trebuie să fie verificate la sânge de Corpul de Control al Ministerului Afacerilor Interne. Practic, aproape toate serviciile importante ale IPJ sunt conduse de "rubedenii". Polițiștii care muncesc pe rupte și nu au șansa unei "relații" nu mai suportă un mediu în care nu există posibilitatea de a fi evaluați corect și promovați pe bază de merit.

Bine, ați spune, dar ce au făcut ilegal șefii IPJ Buzău? Dacă aceste relații se confirmă, vom avea imaginea reală a unei instituții care, în loc să servească cetățeanul, își duce la îndeplinire propria agendă, completată cu propriile interese.

Atât pentru moment!

Cer public ministrului MAI Mihai Fifor să trimită la Buzău Corpul de Control și să analizeze situația din IPJ. Dacă se dorește o curățenie reală în sistem, cred că nu trebuie să ne limităm la câteva demiteri la nivel central. Românii s-au săturat de minciuni și mușamalizări!”, a scris deputatul ALDE Adrian Mocanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.