Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cutremur în presa din România: Adrian Sârbu amenință doi jurnaliști cu puşcăria şi cere bani. Ce l-a scos din sărite pe mogulul media

Inquam Photos / George Calin
adrian sarbu

Cutremur în presă din România! Mediafax, agenţie de presă patronată de mogulul Adrian Sârbu, a ameninţat, într-o notificare, jurnaliştii Răzvan Zamfir şi Radu Buzăianu cu puşcăria şi a cerut despăgubiri, pentru că în emisiunea "Bună, România" de pe B1TV au difuzat un fragment dintr-un interviu oferit de ministrul George Ciamba pentru Mediafax şi Gândul.

Avocatul Elenei Udrea dă semnalul: 'Nu va formula niciodată denunţuri, dânsa este un adevărat bărbat'

Mai exact, în notificarea transmisă de Mediafax se invocă legea drepturilor de autor, deşi difuzarea materialul s-a făcut cu precizarea sursei, şi se transmite celor doi realizatori ai emisiunii că riscă între 6 luni şi 3 ani de închisoare pentru că au difuzat 8 minute de interviu, arată B1 Tv.

Rolul transmiterii acestui material a fost de a arăta cum se descurcă ministrul delegat pentru Afaceri Europene când este în faţa unui "moderator ajutător", care pune întrebări în care i se sugerează deja un răspuns, faţă de un interviu acordat în urmă cu câteva luni la Europa FM când George Ciamba a avut reale probleme şi nu a putut să ofere răspunsuri clare şi pe subiect la întrebările primite, au arătat chiar realizatorii emisiunii.

Şi dacă ministrul nu s-a supărat pentru că a fost ironizat în emisiune, în schimb Mediafax s-a supărat şi a trimis o notificare ameninţătoare în care se cer despăgubiri şi se ameninţă cu închisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.