Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în servicii: Fratele șefului SIE, fost ofițer SRI, implicat într-un dosar de prostituție cu minore

ofiter-de-rang-inalt-arestat-de-serviciul-de-securitate-suspectul-este-banuit-de-spionaj-in-favoarea-rusiei-18495285

Gabriel Predoiu, fratele șefului Serviciului de Informații Externe (SIE), a fost recunoscut la DIICOT de către una dintre victimele rețelei de trafic sexual anihilată de DIICOT în urmă cu peste 10 ani. Fata care l-a recunoscut afirma că lui Predoiu, la acea dată ofițer SRI, „i se spunea Gabi SRI”. Toate probele adunate de procurori cu privire la autorități implicate au fost apoi abandonate, fiind condamnați doar proxeneții, informează tolo.ro.

Vezi și: REVOLUȚIONAR! Principala cauză a AUTISMULUI, descoperită de cercetători. Ce rol joacă organismul mamei

„În această dimineață, șeful SIE, generalul Predoiu a admis că datele pe care Gazeta Sporturilor i le-a trimis spre confirmare sunt corecte și că omul recunoscut de fată este fratele lui. Șeful SIE susține însă că, de fapt, fratele lui, Gabriel, era în misiune de la SRI la restaurantul și bordelul clandestin ”Shanghai”, loc unde erau abuzate sexual fete între 14 și 17 ani”, scrie Cătălin Tolontan, în introducerea investigației realizate împreună cu Mirela Neag și Răzvan Luțac.

Gabriel Predoiu, fratele generalului Silviu Predoiu, șeful Serviciului Român de Informații, a fost recunoscut în 2005, la DIICOT, de către una dintre fetele obligate să se prostitueze. L-a indicat pe Gabriel Predoiu ”fără ezitare” și ”după ce a privit cu atenție planșa”, așa cum scrie în regulile recunoașterii. Ea îl știe drept ”Gabi SRI”. Gabriel Predoiu era într-⁠adevăr angajat SRI, notează sursa citată.

Vezi și: Începe ziua corect: Patru rețete pentru un mic dejun delicios

Gabriel Popescu, ofițerul SRI recunoscut de victima rețelei că frecventa restaurantul și salonul de masaj, paravan de fapt pentru un bordel ilegal, nu a putut fi contactat.

În 2005, minora obligată să se prostitueze l-a recunoscut în catalogul de la parchet și pe Marius Olteanu Felician, care este astăzi unul dintre cei mai puternici procurori militari din țară. El ocupă poziția de șef al Secției de Urmărire Penală la Parchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.