Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în Justiție: Un procuror șef, într-un dosar de proxenetism

DIICOT

Numele unui important procuror, dar și cel unui polițist apar într-un dosar de proxenetism, în care mai multe persoane au fost deja condamnate. Potrivit tolo.ro, cei doi au fost recunoscuți de una dintre fetele minore care erau obligate să se prostitueze. În urmă cu 12 ani, minora l-a recunoscut în catalogul de la parchet pe Marius Olteanu Felician, care este astăzi unul dintre cei mai puternici procurori militari din țară. El ocupă poziția de șef al Secției de Urmărire Penală la Parchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel.

Vezi și: Oamenii de știință au găsit soluția: Cum să speli fructele ca să scapi de pesticidele de pe coajă

După fostul șef al Poliției Parlamentului, colonelul Ion Craiu, încă două nume de ofițeri superiori sunt indicate de o altă victimă în cazul de trafic de minore al grupului de la ”Shanghai”. Fata i-a recunoscut pe ambii ofițeri în pozele arătate de procurorii DIICOT.

Primul este un polițist cu care chinezii au obligat-o să facă sex: colonelul Liviu Bărbos, de la Secția 7, pensionat între timp. Ca să se dea mare, acesta i-a fluturat pe sub ochi minorei legitimația și insigna de polițist.

Vezi și: Ai putea avea nevoie de ochelari: Ai grijă la aceste opt simptome

A doua figură identificată pe planșă de victima de 16 ani este cea a unuia dintre procurorii activi și cu cea mai mare funcție militară din țară în acest moment. De atunci, procurorul Marius Olteanu Felician a fost promovat și el este azi șeful secție de Urmăriri Penale la Curtea de Apel Militară. Fata de 16 ani susține că magistratul era la masă cu chinezul, cu polițistul și cu ea, când ea și-a spus numele și vârsta. Fost șef al Gărzii Financiare București, Marius Olteanu Felician a asistat apoi, spune victima, la trimiterea ei cu polițistul la subsol, iar el însuși a rămas cu altă fată.

Marius Olteanu și-l amintește pe chinezul Mihai: ”Era un tip plăcut și simpatic”. Procurorul spune că abia ieri, din dialogul cu ziarul, a aflat că Mihai a fost condamnat pentru proxenetism de minori și trafic de persoane peste graniță. Magistratul recunoaște că a fost „de câteva ori la Shanghai”, însă neagă „șocat și cu tărie” toate afirmațiile victimei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.