Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR la DIGI: Controversatul Ioan Bendei A DEMISIONAT

Bendei

Ioan Bendei (61 de ani) a demisionat, marți, din funcțiile deținite la RCS & RDS S.A., de vicepreședinte și administrator executiv în cadrul Consiliului de administrație (CA) al companiei, a anunțat Digi Communications pe Bursa de Valori București (BVB).

Decizia a fost luată din motive personale, fiind înregistrată marți, 5 februarie 2019, dată de la care Ioan Bendei nu va mai deține o poziție de conducere sau de reprezentare a RCS&RDS.

Citește și: Mircea Badea reacționează! Ce are de spus după ce a devenit ținta glumelor pe rețelele de socializare

Ioan Bendei a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la patru ani de închisoare în dosarul privind drepturile de televizare a meciurilor de fotbal din LIGA 1. SC RCS & RDS a fost achitată pentru complicitate la dare de mită, dar condamnată cu amendă penală de 1,2 milioane de lei pentru complicitate la spălarea banilor. De asemenea, SC INTEGRASOFT SRL, la data faptei deţinută de SC RCS - RDS SA, a fost condamnată la plata unei amenzi penale de 700.000 de lei.

Consiliul de administrație al RCS&RDS va convoca Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) a companiei pentru a desemna un înlocuitor.

Citește și: Scandal uriaș la Exatlon! Dezvăluiri șocante: Câți bani câștigă Faimoșii

„Până la decizia finală a A.G.A. societății RCS&RDS, Dan Ioniță (40 de ani), director financiar al RCS&RDS și al Societății, va fi cel de-al cincilea membru al consiliului de administrație al RCS&RDS, cu mandat interimar. (...) Ioan Bendei (61 de ani) a fost Vicepreședinte și administrator executiv în cadrul RCS&RDS, parcursul său profesional fiind legat de înființarea și evoluția RCS&RDS pe piața românească”, au mai anunțat reprezentanții Digi Communications.

Din CA al RCS&RDS mai fac parte Serghei Bulgac (președinte), care este și CEO al Digi Communications - compania din grupul RCS & RDS listată la BVB, Valentin Popoviciu (vicepreședinte), Mihai Dinei (membru neexecutiv) și Bogdan Ciobotaru (membru neexecutiv).

Citește și: Radu Mazăre riscă o condamnare RECORD! Ce se abate asupra fostului edil al Constanței .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.