Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cutremurul din PSD e departe de a se încheia: Ministrul Transporturilor dezvăluie motivele demisiei

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose

Răzvan Cuc a declarat, joi seara, că a luat decizia de a demisiona din funcţia de ministru al Transporturilor, decizie pe care şi-a menţinut-o în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD. "Am luat decizia, mi-am menţinut decizia şi în cadrul CExN-ului. Mulţumesc tuturor colegilor pentru susţinere, dar asta e decizia pe care am luat-o", a declarat Cuc la finalul reuniunii, conform Agerpres.

Citește și: Lovitură de proporții pentru Radu Moraru! Din ce motiv a fost DAT AFARĂ de la Nașul TV

Întrebat dacă aceasta este decizia corectă, în condiţiile în care a fost susţinut de colegii din CExN, Cuc a spus: "Asta este decizia pe care am luat-o şi nu mai comentez".

Citește și: Sevil Shhaideh, prima reacție după ce a demisionat la cererea lui Mihai Tudose: 'Mi-am păstrat decizia'

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a lăsudat pe ministrul demisionar al Transporturilor. "Şi Răzvan Cuc şi-a prezentat demisia. Răzvan Cuc a avut o susţinere foarte serioasă în CExN. Pentru mine a fost o surpriză plăcută. Şi pentru premier. Sunt lucruri pe care le-a făcut şi pe care nu le-a comunicat, din păcate. E un tânăr bun, capabil. A prezentat astăzi lucruri pe care nu le ştiam mulţi dintre noi. Cum a găsit ministerul, a prezentat toate blocajele pe care le-a găsit în minister, atât în ceea ce înseamnă proceduri, cât şi ceea ce înseamnă documentaţii necesare pentru a porni finanţările pe care le aşteptăm cu toţii. Dacă Răzvan Cuc ar fi găsit ministerul aşa cum îl va găsi noul ministru al Transporturilor, astăzi, în România, roata se învârtea mult mai serios. Şi, în schimb, pentru faptul că nu a reuşit să comunice, pentru faptul că nu a putut să convingă că nu din vina lui au apărut întârzieri faţă de ce ne asumasem în programul de guvernare, şi-a asumat el şi asta arată că este un om de onoare", a spus Dragnea la finalul şedinţei CExN.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.