Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacă primeşti goluri din penaltiuri e greu să iei puncte, am înţeles că am avut şi noi penalti, spune T[nase de la FCSB

Fotbalistul echipei FCSB, Florin Tănase, a declarat duminică seară, după meciul cu Universitatea Craiova, pierdut cu scorul de 1-2, că din câte a înţeles, şi formaţia sa ar fi trebuit să beneficieze de penalti sau penaltiuri, însă nu trebuie să acuze arbitrajul, potrivit news.ro.

“Din nou nu am reuşit să obţinem punct. Am făcut un joc bun, dar dacă primeşti goluri din două penaltiuri e greu să iei puncte. Primul da, a fost, al doilea nu ştiu ce să zic. O să mă uit şi eu pe reluări. Am înţeles că am avut şi noi penalti sau penaltiuri care nu s-au dat.

Citește și: Coronavirus într-o mare redacție tv din București? postul interzice divulgarea de informații/ SURSE

Una peste alta nu trebuie să acuzăm arbitrajul. Suntem într-o situaţie foarte grea. Sperăm ca de la anul să nu mai fim în aceeaşi situaţie. Din păcate pentru noi în ultimul timp nu mai impunem respect, nu le mai e frică adversarilor de noi. O să vedem ce o să facem, o s-o scoatem noi la capăt. Ne rămene Cupa, sper să o câştigăm şi ar şterge cu buretele multe”, a spus Tănase pentru posturile care transmit Liga I.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1) echipa FCSB, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I, meci arbitrat de Marcel Bîrsan. Au marcat Cicâldău '24 (p) şi Nistor '55 (p) pentru gazde, respectiv Cristea '37 pentru oaspeţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.